Η Microsoft κάνει το Surface Pro κανονικό PC

Το Surface Pro της Microsoft μοιάζει και συμπεριφέρεται από κάθε άποψη ως ένα τυπικό Tablet, άλλα στην πράξη είναι ένα πλήρες PC που τρέχει Windows 8. Ή, τουλάχιστον, θα γίνει πολυ σύντομα!Microsoft Surface Pro

Φήμες θέλουν τη Microsoft να ετοιμάζει ένα docking station για το όχι και τόσο πετυχημένο tablet της, το οποίο θα αναλαμβάνει να βελτιώσει την επεκτασιμότητα του, σε επίπεδα που – τουλάχιστον – θα πλησιάζουν αυτά ενός τυπικού laptop.

Αν και για την ώρα τα πάντα είναι φήμες, και έτσι δεν υπάρχει η παραμικρή λεπτομέρεια για αυτό – που μπορεί να μην υπάρχει καν – από ότι ακούγεται, θα παρέχει στο Surface Pro προσθέτες θύρες USB 2 και USB 3, δυνατότητα καλωδιωμένης δικτύωσης μέσω Ethernet, εισόδους – εξόδους ήχου, καθώς και μια πρόσθετη έξοδό video out για σύνδεση με ανεξάρτητη οθόνη.

Ακόμη και αν είναι φήμη, δεν ακούγεται και τόσο απίθανη, αφού ήδη έχουμε δει πολλές αντίστοιχες προτάσεις από άλλους κατασκευαστές – γιατί όχι και από τη Microsoft;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.