Διέρρευσαν εικόνες από το νέο Android 4.4 KitKat!

Τρεχάτε, χωριανοί! Ό,τι πιο εντυπωσιακό έχετε δει, το νέο Android 4.4! …not!Android 4.4 KitKat Leaked Shots 003

Πως δεν έγινε έκρηξη στο Internet χάρη στην διαρροή εικόνων από την νέα έκδοση του Android! Είναι τόσο διαφορετικές, τόσο εντυπωσιακές, τόσο απίθανες, που χρειάζεται… προσπάθεια για να εντοπίσεις τις πραγματικές αλλαγές! Τόσο καλά!

Όπως μπορείτε να δείτε μιλάμε για λίγο πιο επίπεδη σχεδίαση, και κάποιες μικρές αλλαγές στα χρωματάκια. Επιπλέον, έχει αλλάξει λίγο ο dialer, το πρόγραμμα μέσα από το οποίο παίρνουμε τηλέφωνο, ενώ φαίνεται να μοιάζει περισσότερο εναρμονισμένη με τη λογική των Hangouts και η εφαρμογή ανταλλαγής SMS.

Σίγουρα αυτές δεν είναι οι μόνες αλλαγές, αλλά… αυτές έχουν διαρρεύσει για την ώρα. Αυτές, μαζί με λίγες ακόμη εικόνες, που, ας είμαστε ρεαλιστές, δεν δείχνουν κάτι πραγματικά συγκλονιστικό, αλλά μια γενικώς τροποποιημένη και λίγο βελτιωμένη έκδοση.

Φυσικά, αυτές απο μόνες τους δεν είναι “η νέα έκδοση του Android”, και δεν αποκλείεται να διαθέτει κάποια άλλα πραγματικά επαναστατικά χαρακτηριστικά που η Google μας… κράταει για έκπληξη.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.