Αυτό είναι το Samsung GEAR. Χαρείτε!

Το παρουσιάζει άλλη μια διαρροή των ίντερνετς. Απολαύστε!Samsung GEAR leak 003

Από ότι λέγεται λοιπόν, και κανένας δε μπορεί να διασταυρώσει για να εγγυηθεί πως όντως ισχύει, αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία που συνοδεύει το παρόν άρθρο (και την παρεούλα της παρακάτω) είναι το νέο έξυπνο ρολόι της Samsung!

Έμφαση, από ό,τι λέγεται στα ίντερνετ, δίνεται στον τομέα του fitness, με την πρόταση της Samsung να αυτοπαρουσιάζεται περισσότερο ως εναλλακτική των fitness gadgets που κυκλοφορούν για χρήση παράλληλα με ένα smartphone, παρά ως ένα εντελώς νέο και επαναστατικό είδος συσκευής.

Και αφού όλα είναι ανυπόστατες και ανεπιβεβαίωτες φήμες, δεν θα αρχίσουμε να αναφέρουμε και το ότι λέγεται πως θα έχει μέγεθος τρεισήμισι ιντσών, οθόνη δυόμιση ιντσών, κάμερα στα 4 megapixels… Εμμμ… Ναι… Δεν θα τα αναφέρουμε αυτά!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.