Ένας κόσμος PlayStation

Ένα όμορφο νέο διαφημιστικό από την Sony μας δείχνει πώς όλη η οικογένεια PlayStation – και όχι μόνο – θα ενσωματώνεται στην καθημερινότητά μας.sony_PlayStation_Icons

Και εκεί που βλέπεις μια σειρά στην τηλεόραση, ανοίγεις το PlayStation 4 και αρχίζεις να παίζεις μόνος, πριν χωθεί στο παιχνίδι και ένας φίλος, πριν πάρετε το PS Vita στο τσεπάκι για να βγείτε βόλτα με τους φίλους σας που έχουν tablets και smartphones της Sony, και τον κολλητό που τυχαίνει να κουβαλά πάντα παραμάσχαλα έναν προτζέκτορα Sony, ενώ παράλληλα όλοι των θαυμάζουν αφού τυγχάνει παγκόσμιος πρωταθλητής με υπεράνθρωπες ικανότητες στο νέο Killzone. Τυπικά πράγματα..!

Αυτή είναι η νέα – τουλάχιστον ιαπωνική – πραγματικότητα που επιδεικνύει η Sony στο παρακάτω νέο διαφημιστικό της, και όσο… αλλοπρόσαλλη και αν φαίνεται όταν την περιγράφουμε ( “όλα Sony”! ), το βιντεάκι καταφέρνει να πείσει!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.