Δεν έχει επίσημη υποστήριξη για το GOG στο Linux

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Head of PR and Marketing του GOG, Trevor Longino, είπε αυτό που λέμε εδώ και καιρό: αν το Linux δεν ήταν ένα ανοργάνωτο μπάχαλο στο οποίο ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει, θα υπήρχε ελπίδα. Τώρα, “δεν”.Morrowind Overhaul

Ω, το πλήθος επιλογών. Η απόλυτη ελευθερία να κάνεις ό,τι θέλεις. Τα 50 διαφορετικά notepads. Η απόλυτή ασυδοσία…

Αυτό είναι το βασικότερο πλεονέκτημά του Linux, αλλά ταυτόχρονα, και ένα από τα σημαντικότερα – αν όχι το σημαντικότερο – μειονεκτήματά του. Και να που γίνεται ορατό, για ακόμη μία φορά, για τα καλά, αφού δεν προβλέπεται να δούμε υποστήριξη για αυτό από το δημοφιλέστατο GOG (πρώην Good ‘Ol Games). Ναι, για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Quote:

Για κάθε παιχνίδι που κυκλοφορούμε παρέχουμε και μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων: αν δεν μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι να λειτουργήσει στον υπολογιστή του πελάτη με τη βοήθεια της ομάδας υποστήριξης μας, του επιστρέφουμε στα χρήματα. (…) Η αρχιτεκτονική του Linux με πάρα πολλές δημοφιλείς διανομές, καθε μια απο τις οποίες ανανεώνεται σχετικά συχνά, καθιστά απίστευτα δύσκολό για κάθε εταιρεία ψηφιακής διάθεσης να μπορέσει να δοκιμάσει σωστά ένα παιχνίδι, και να παράσχει υποστήριξη για αύτο κατα την κυκλοφορία του – πράγματα στα οποία οι χρήστες μας είναι συνηθισμένοι.

torchlight 001

Ελάτε! Πείτε μας, για ακόμη μία φορά, πόσο θετική είναι η ελευθερία επιλογών, ανάμεσα σε 100 σχεδόν πανομοιότυπες εκδοχές της ίδιας εφαρμογής, ανίκανοι να χωνέψετε πως αυτό προσθέτει τραγική πολυπλοκότητα στο Linux, καθιστώντας απίστευτα δύσκολη την υποστήριξη του από όποιον θέλει να κάνει κάτι περισσότερο από το να κυκλοφορήσει ένα screen saver για αυτό. Ελπίζουμε τουλάχιστον να νιώθετε ικανοποιημένοι με το πλήθος notepads σας, αφού αποτελούν το λόγο που, GOG, επίσημα, γιόκ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.