Ψιτ, έχεις #autoawesome φωτογραφίες! Ναι, βρε, εσύ!

Η λειτουργία αυτόματης επεξεργασίας φωτογραφιών του χρήστη, Auto Awesome, ήταν αρκετά έξυπνη, όμορφη, αλλά και… αόρατη! Έτσι, η Google της χάρισε ειδοποιήσειςauto awesome google 002

Η σχετικά νέα λειτουργία Auto Awesome που η Google χάρισε στο κοινωνικό δίκτυο της, Google+, πριν από λίγο καιρό, αναλαμβάνει να συνδυάζει τις παρόμοιες φωτογραφίες του χρήστη σε κοινά κολάζ, ανάλογα με το θέμα τους, η αν είναι σχεδόν πανομοιότυπες, επιχειρεί να δημιουργήσει μια υπέρ – φωτογραφία HDR. Όσο καλή και έξυπνη και αν είναι όμως, έχει και το μειονέκτημα πως μέχρι τώρα ήταν… άφαντη!

Αφού δεν βασιζόταν σε κινήσεις του ίδιου του χρήστη, ώστε να… περιμένει μπροστά από την οθόνη για να δει αποτέλεσμα, και “δούλευε στο παρασκήνιο”, πλήρως αυτόνομα, ο χρήστης δεν μπορούσε να γνωρίζει πως “του είχε φτιάξει κάτι”. ΄Η ούτε καν πως… υπήρχε! Θα έπρεπε και να το γνωρίζει, και να ψάξει μόνος του στις φωτογραφίες που έχει στο Google+ χρησιμοποιώντας τον όρο “#autoawesome”.

Google Plus

Ναι, η Google έκανε το τραγικό λάθος να μην χαρίσει κάποιο είδος ειδοποιήσεων στην λειτουργία Auto Awesome μέχρι σήμερα. Τώρα, συνειδητοποιώντας το λάθος της, προσέθεσε ένα νέο είδος ειδοποιήσεων στο Google+. Έτσι, από εδώ και έπειτα, οπότε το Auto Awesome έχει δημιουργήσει κάτι καινούργιο για τον χρήστη, το Google+ θα τον ενημερώσει σχετικά ώστε να… “το τσεκάρει”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.