Τρισδιάστατες κλήσεις ετοιμάζει το Skype!

Το Skype επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει δυνατότητα ολοκλήρωσης τρισδιάστατων κλήσεων, για τηλεοράσεις και οθόνες που υποστηρίζουν απεικόνιση 3D εικόνων και video.Iron Man Hologram

Θα χρειαστούν, βέβαια, κάποια χρόνια μέχρι να τις δούμε, αφού από ότι αφήνεται να εννοηθεί, για την ώρα βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Όπως είπε ο Mark Gillett, corporate vice president της Skype..:

Quote:

Έχουμε δουλέψει στα εργαστήρια ερευνώντας τις δυνατότητες των τρισδιάστατων οθονών και της τρισδιάστατης σύλληψης. Έχουμε ήδη αρκετή πρόοδο σε οθόνες, και αρκετοί πια αγοράζουν τηλεοράσεις και οθόνες υπολογιστών που μπορούν να απεικονίζουν τρισδιάστατες εικόνες. Δεν υπάρχουν, όμως, αρκετά εξελιγμένες συσκευές συλλήψης ακόμη. Καθώς εργαζόμαστε με αυτό το είδος τεχνολογίας πρέπει να προσθέσεις πολλές κάμερες τον υπολογιστή σου, να τις ρυθμίσεις με ακρίβεια και να τις κατευθύνεις προς τη σωστή γωνία.

Και παρά το ότι ακούγεται πολύπλοκη διαδικασία, όπως εξήγησε, έχουν ήδη έτοιμη την τεχνολογία σε λειτουργική μορφή στα εργαστήρια τους, και ξέρουν πως να την κάνουν να δουλέψει. Εννοείται, “εύκολα και απλά” για τον… τυπικό καταναλωτή.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.