Το Google Street View πηγαίνει στο ζωολογικό κήπο

Η νέα προσθήκη στο Google Street View μάλλον είναι και η πιο χαριτωμένη, αφού μας επιτρέπει να επισκεπτόμαστε δεκάδες ζωολογικούς κήπους σε όλο τον κόσμο. Εντάξει μάλλον το “δεκάδες” είναι υπερβολή.Google Maps Street View Zoos Red Pandas

Μπορεί να μην είναι εκατοντάδες, μα είναι αρκετοί. Αρκετοί για να δεις “από κοντά” εκατοντάδες είδη του ζωικού βασιλείου, από κάθε άκρο της Γης, από την καρέκλα του γραφείου σου ή απο το tablet σου καθισμένος στον καναπέ σου. Σαν να βρισκόσουν εκεί – αλλά με… ένα “γυαλί” στο ενδιάμεσο!

Όπως και με όλες τις υποστηριζόμενες τοποθεσίες του Google Street View, ετσι και εδω ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τη γωνία θέασης, και να μετακινηθεί σχετικά ελεύθερα μέσα στον virtual χώρο του κάθε ζωολογικού κήπου. Το “σχετικά ελεύθερα”, διότι προφανώς δεν ήταν δυνατή ή ελεύθερη μετακίνηση και για τους φωτογράφους της Google δίπλα από την εκάστοτε σαρκοφάγα αρκούδα, οπότε “ακολουθούν τα μονοπάτια του κοινού”.

Παρακαλούμε, μην ταΐζετε τις πάπιες!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.