Το Facebook σου χρωστάει!

Όσοι χρήστες είδαν το ονοματάκι τους να φιγουράρει σε διαφήμιση του μεγάλου κοινωνικού δικτύου, δικαιούνται αποζημίωση 15 δολαρίων από αυτό. Αρκεί να ζουν στην Αμερική!Facebook-Background

Βλέπετε, εκεί βρίσκεται το δικαστήριο που απεφάνθη πως, όντως, δεν είχε δικαίωμα το facebook να χρησιμοποιήσει τα ονόματα χρηστών σε διαφημίσεις δίχως την άδειά τους. Και που το τιμώρησε με πρόστιμο περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Για να πάρεις, λοιπόν, τα 15 δολάρια, που θεωρείς πως σου χρωστάει το facebook, επειδή είδες το όνομα σου σε μια διαφήμιση, αρκεί να πας μια βόλτα από εκεί. Και, φυσικά, να είχες φροντίσει να είχες ζητήσει το ποσό, όταν το facebook σου έστειλε ένα σχετικό μήνυμα μέσω e-mail εξηγώντας σου ποιο ήταν το όλο πρόβλημα.

Τι πάει να πει δεν έλαβες ποτέ το email;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.