Συνεχίζει, τελικά, ο The Old Reader

Η online λύση διαχείρισης και ανάγνωσης RSS feeds που είχε ανακοινώσει πως θα τερμάτιζε τη λειτουργία της λόγω… άγχους και στρές, άλλαξε γνώμη.The Old Reader

Τα μέλη της ομάδας του The Old Reader δεν περίμεναν να αυξηθεί τόσο ο φόρτος εργασίας τους όταν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χρήστες… “όρμηξαν” στη δική τους πρόταση μετά το κλείσιμο του Google Reader. Και πριν περίπου δυο εβδομάδες, ανακοίνωσαν πως δεν άντεχαν, αγχώθηκαν, θέλουν πίσω τις ζωές τους, και για αυτό θα έκλειναν την υπηρεσία.

Τώρα, ξε-αγχώθηκαν.

Όπως ανακοίνωσαν, χάρη σε κάποια “τρίτη οντότητα”, υποθέτουμε κάποιον επενδυτή ή κάποια εταιρεία που ανέλαβε να τους βοηθήσει και “να βάλει ένα χεράκι” – προφανώς με κάποια ανταλλάγματα, ο The Old Reader θα συνεχίσει να ζει.

Η υπηρεσία θα… ζήσει, στο ενδιάμεσο, ένα μικρό blackout, κάποια απροσδιόριστη στιγμή, όταν θα “μετακομίσει” σε γρηγορότερους και δυνατότερους servers στην Αμερική. Ως τότε, οι οπαδοί της θα μπορούν να τη χρησιμοποιούν “ως έχει”, και μετά… Μετά θα αρχίσουν οι όποιες βελτιώσεις.

Ody's thoughts

Ηγέτης του χώρου, πάντως, κατέληξε να είναι το Feedly. Τουλάχιστον, για την ώρα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.