Ποια είναι πρόεδρος της Yahoo; Η ανεπίσημη βιογραφία.

Ο Nicholas Carlson του Business Insider παρουσιάζει μια εκπληκτική – αν και ανεπίσημη – βιογραφία της Marissa Mayer. Της τελευταίας, δυναμικής, έξυπνης, όμορφης, πετυχημένης, και ναι… γυναίκας προέδρου της Yahoo.Marissa Mayer 003

Μέσα από αυτήν γνωρίζουμε πως η μόνο την επαγγελματική πλευρά της, αλλά την ίδια, κάνοντας ένα ταξίδι στο παρελθόν της, απο την εφηβική ζωή της μέχρι σήμερα. Ένα ταξίδι που αποδεικνύει πως ναι, πίσω από τη γυναίκα με την προσεγμένη εμφάνιση, στην πραγματικότητα κρύβεται ένας… geek.

Εξάλλου, ετσι εχει αυτοπροσδιοριστεί και η ίδια στο παρελθόν.

Yahoo! new CEO Marissa Ann Mayer

Σίγουρα αξίζει να την τιμήσετε με μία ανάγνωση. Άκρως ενδιαφέρουσα, ειδικά καθώς η Yahoo προσπαθεί να αλλάξει image, λογική και στρατηγική. Πριν κάνετε κλικ, να προειδοποιήσουμε: φροντίστε όντως να έχετε… χρόνο για κάψιμο. Είναι κομματάκι μεγαλούτσικη.

Τι περιμένατε όμως από μια βιογραφία; Φυσικά, θα την βρείτε στην πηγή μας. Κλικ στο κουτάκι παρακάτω.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.