Ντε-και-καλά links προς άλλα sites στο twitter

Το twitter θα αναβαθμίζει τα tweets σου με links προς sites. Sites με “σχετικό περιεχόμενο με ό,τι γράφεις”. Γιατί έτσι.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, και μέχρι σήμερα, το Twitter παρουσίασε στο site του ένα νέο τρόπο προβολής διαφημίσεων. Η υπηρεσία αναλύει τα tweets που έχει αναρτήσει ο χρήστης, και παρουσιάζει με… το έτσι θέλω links προς sites με σχετικό περιεχόμενο.

Φυσικά, τα tweets που ανεβάζει ο Παντελής σχετικά με το πού έχει εντοπίσει την είσοδο προς την Κοίλη Γή, μάλλον δεν θα συνοδεύονται από τόσους συνδέσμους προς περιεχόμενο όσο τα σχόλια της Λίτσας για την Lady Gaga και τον Αιγόκερω.

Και για όσους αναρωτιούνται, όχι, από ότι φαίνεται, δεν θα υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησής αυτού του νέου χαρακτηριστικού.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.