Και συνδρομητικό το Feedly

Η υπηρεσία διαχείρισης και ανάγνωσης RSS feeds, Feedly, που γνώρισε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία κυρίως μετά το κλείσιμο του Google Reader, ανακοίνωσε και επίσημα την διάθεση μιας συνδρομητικής εκδοχής της.Feedly

Η συνδρομητική έκδοση της υπηρεσίας, που αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες, ακούει στο όνομα Feedly Pro, και παρέχει δυνατότητα ασφαλούς επικοινωνίας με τους servers της μέσω σύνδεσης HTTPS, γρηγορότερη αναζήτηση άρθρων που έχει διαβάσει ο χρήστης, καθώς και την αποθήκευση τους με ένα κλικ στην δημοφιλή υπηρεσία διαχείρισης σημειώσεων Evernote.

Το κόστος για αυτά θα είναι $5 το μήνα, ή $45 ετησίως.

Πέρα απ αυτά, όμως, παρέχεται η δυνατότητα να πληρώσει κανείς $100 – ή για την ακρίβεια, όπως μας συνηθίζουν οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί, $99,99- για να αγοράσει δυνατότητα πρόσβασης επ’ αορίστω στην υπηρεσία.

Αυτό το πακετάκι της υπηρεσίας, των $100, για πρόσβαση εφ’όρου ζωής, θα διατεθεί μόνο στους 5000 πρώτους που θα δηλώσουν ενδιαφέρον – οπότε, αν “ναι”… τρέξτε!

Μέσα από τα έσοδα αυτής την προσφορά, η εταιρεία αισιοδοξεί πως θα καλύψει το κόστος της αναβάθμισης των servers της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.