Επιστροφές χρημάτων στο Origin της Electronic Arts

Δεν είσαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι που αγόρασες μέσα από το Origin; Τα λεφτά σου πίσω!EA_Origin.jpg

Για δες που η τελευταία που θα περιμέναμε, η Electronic Arts, πρωτοπορεί για μια φορά μέσα από την υπηρεσία της, Origin. Για την όποια, θυμίζουμε, μάλλον είναι σπανία τα θετικα σχολία.

Νέο χαρακτηριστικό της υπηρεσίας, αυτό της επιστροφής των χρημάτων του αγοραστή, αν δεν είναι ικανοποιημένος με το προϊόν. Αυτό, δηλαδή, που θεωρείται αυτονόητο με τις αγορές απο καταστήματά, αλλά είναι ολοκληρωτικά εξαφανισμένο από το χώρο των digital αγορών.

Έτσι, από εδώ και έπειτα, όποιος αγοράσει ένα παιχνίδι της ίδιας της Electronic Arts μέσα από το Origin, αν αφού το δοκιμάσει αλλάξει γνώμη για την αγορά του, θα μπορεί να της το επιστρέψει.

Θα υπάρχουν, όμως, κάποιοι περιορισμοί. Για παράδειγμα, αν ένα παιχνίδι έχει μόλις κυκλοφόρησε, θα επιτρέπεται η επιστροφή το μόνο μέσα σε 24 ώρες από την αγορά του, άν το είχε παραγγείλει, θα μπορεί να το επιστρέψει έντος επτά ημερών από την κυκλοφορία του, κλπ.

Απ’ όσο γνωρίζουμε, το Steam συνεχίζει να δηλώνει άγνοια για το θέμα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.