Όταν ο Agent Smith συνάντησε τον Carl Sagan

Καθώς είναι περασμένη η ώρα και μάλλον θα θέλετε να περάσετε το όμορφο αυγουστιάτικο βράδυ αραχτοί, με ένα ελαφρύ ανάγνωσμα, ή καταναλώνοντας άσχετα ψηφιακά media με το laptop ή το tablet σας, δείτε αυτό:

Σίγουρα δεν είναι καινούριο το κλιπάκι, αλλά έχει την πλάκα του: είναι ένα περίτρανο παράδειγμα πως μερικοί άνθρωποι με παρατηρητικότητα κάνουν απίθανους συσχετισμούς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, σκεφτήκατα ποτέ ότι ο δημοφιλής (και αείμνηστος) αστροφυσικός Carl Sagan, είχε έναν πολύ χαρακτηριστικό τρόπο εκφοράς που φαίνεται ότι αντέγραψε ο Hugo Weaving, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον πράκτορα Smith, στο Matrix; Η ομοιότητα είναι εκπληκτική και το μοντάζ πολύ πετυχημένο, με ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα!

Δείτε και το αντίστοιχο απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ “Cosmos” για να καταλάβετε τα συμφραζόμενα!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.