Φυσικά και αξίζει να γυρίσει ο Indiana Jones κατά τον Harrison Ford

Όπως είπε ο Χάρισον Ford κατά την προώθηση της τελευταίας ταινίας του, Paranoia, σε ερώτηση σχετικά με τον αγαπημένο χαρακτήρα, φυσικά και είναι πιθανό να επιστρέψει ο Indy σε μια νέα, 5η ταινία.Kino-Harrison Ford kommt als "Indiana Jones" wieder

Όσο για το πως θα μπορούσε να γίνει αυτό; Κατά τον ίδιο:

Quote:

Έχουμε δει τον χαρακτήρα να εξελίσσεται μέσα σε μια μεγάλη περίοδο χρόνου, και είναι απόλυτα φυσιολογικό για αυτόν να επιστρέψει στο επίκεντρο μιας σπουδαίας ταινίας, οπού δεν θα χρειάζεται χρειάζεται να… κόβει τόσους κώλους ο ίδιος.

Quote:

Αυτό που ήταν ενδιαφέρον για εμένα στο χαρακτήρα, ήταν το ότι κυριάρχησε στα προβλήματα του, ότι είχε κουράγιο, εξυπνάδα, ευφυΐα, και παρά το ότι μπορεί να τον τρόμαζε ό,τι είχε να αντιμετωπίσει, και πάλι κατάφερνε να επιβιώσει. Και αυτό είναι κάτι που μπορώ να κάνω.

Και αφού ο Harrison Ford θέλει, μένει να βρουν το χρόνο και να το αποφασίσουν και ο Steven Spielberg με τον George Lucas. Και τότε, ο Indy θα επιστρέψει. Πάλι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.