Τι συμβαίνει “πίσω από τον Jobs”;

Φυσικά, δεν μιλάμε για τον ίδιο τον Steve Jobs, αλλά για την ταινία όπου τον υποδύεται ο Ashton Kutcher και το ακόλουθο “behind the scenes” video της.ashton kutcher as jobs

Κατά τα άλλα, από ό,τι έχει ακουστεί μέχρι τώρα από όσους την είδαν, η ταινία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, και παρουσιάζει μια αρκετά αλλοιωμένη εκδοχή της πραγματικότητας με στόχο να εκμεταλλευτεί το συναίσθημα του θεατή. Ο δε Steve Wozniak από “το αρχικό μυαλό” πίσω από τα προϊόντα της Apple (ο Jobs ήταν ο “κατεβάζω ιδέες/κάνω μάρκετινγκ/ξέρω να πλασάρω προϊόντα” της παρέας) έχει μετατραπεί στον… καραγκιόζη του σεναρίου, παρέχοντας το “απαραίτητο”, κατά τους άγραφους κανόνες του Hollywood, “comic relief” στο όλο mix.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.