Ο Thor επιστρέφει με πιο χορταστικό trailer

Οι πιο επικές μάχες στους Avengers είχαν να κάνουν με τον Thor, αντιμέτωπο, όχι με τους εχθρούς-εξωγήινους, αλλά με τους υποτιθέμενους συμμάχους και συντρόφους του, τον Iron Man και τον Hulk. Γενικά ο Thor «λειτουργεί» μόνο μέσα στο κάδρο των «Εκδικητών».

Η δική του ιστορία όμως είναι ανυπόφορα βαρετή και η εμμονή στη συνέχιση του μύθου του επί της μεγάλης οθόνης, εκνευριστική. Στη δεύτερη ταινία, ο Thor επιστρέφει στα παλάτια της Άσγκαρντ για να ξανασυναντήσει τα φιλαράκια του, να πιούνε μπύρες και να φάνε αγριογούρουνα και μετά να ορμήσουν στη μάχη με μια ακόμη περίεργη φυλή εξωγήινων.

Οι εξωγήινοι φυσικά, εντελώς μα εντελώς συμπτωματικά θα εισβάλλουν στη Γη και συγκεκριμένα στη γειτονιά που μένει η γκόμενα του Thor. Και επειδή οι καινούριοι εξωγήινοι είναι (φυσικά) πιο κακούργοι από τους «παλιούς» (αυτούς που καθαρίσαμε στη Νέα Υόρκη), ζητάμε τη βοήθεια του «κακού» Loki.

Μάλιστα. Θαυμάσια. Σε μια επιστροφή του θιάσου «Καραβάν Σαράϊ», ο μουσκουλάς «γαμάω και δέρνω» Chris Hemsworth ξανασυναντά τη χαζοβιόλα (πλην όμως άριστη επιστήμονα) Natalie Portman, ενώ η Rene Rousso και ο Anthony Hopkins κάνουν ακόμη μια αρπαχτή, χωρίς να φαίνεται να νοιάζονται και πολύ για την υστεροφημία τους.

thoreal

Δεν ξέρω, μπορεί και να κάνω λάθος. Η ταινία αργεί ακόμη, βγαίνει Νοέμβρη. Αλλά όλες οι ενδείξεις φανερώνουν μια ακόμη επική πατάτα εκ μέρους της Marvel. Ευτυχώς που δεν έχουν πάρει πρέφα ακόμη ότι κάποια στιγμή είχε μπει στη μέση και ο Ηρακλής. Ναι, ο δικός μας σουπαχίρο, ο Ολύμπιος. Και αυτός στους Avengers. Και μετά, ω Θεοί, ας μη γίνει πραγματικότητα, μην κάνουν κανα reboot στις ταινίες όπως «Ηρακλής εναντίον Σαμψών», «Ηρακλής στην Ατλαντίδα» κλπ. Δε θα τ’ αντέξω!

Χμμμ… για στάκα. Ρε, συ αυτό γαμεί! Είναι καλύτερο από το Thor! Κάντε reboot! Κάντε reboot!!!! Στο διάολο ο γερομπισμπίκης ο Stan Lee!

thor-hercules
Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.