Ο Matt Damon ήταν, είναι και θα είναι ο Jason Bourne!

Γιατι, ποιος είχε πει πως ο Matt Damon δεν θα επέστρεφε και πάλι στο ρόλο του Jason Bourne;Bourne 002

Σε σχετικές ερωτήσεις που του ειχαν γίνει στο παρελθόν, ο Damon είχε απαντήσει πως θα επέστρεφε στον ρόλο του Jason Bourne μόνο αν υπήρχε ένα αξιοπρεπές σενάριο, αλλά και αν σκηνοθέτης της νέας ταινίας ήταν και πάλι ο Paul Greengrass. Δεν είχε πει, όμως, ποτέ ένα απόλυτα οριστικό “όχι”.

Τώρα, άρχισαν να ακούγονται και πάλι φήμες για την πιθανή επιστροφή του. Και είναι και λογικό, αφού θα έχει περάσει πια περισσότερο από ένας χρόνος από την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας της σειράς, The Bourne Legacy, που εστιάζε σε έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα: αυτόν του Aaron Cross, που ερμήνευε ο Jeremy Renner.

Bourne 001

Παρά την φημολογούμενη επιστροφή του κεντρικού χαρακτήρα της σειράς, από τον οποίο παίρνει και το όνομα της, δεν είναι ανάγκη να… ξεκάνουν ή ξεχάσουν το χαρακτήρα του Cross. Οι δύο τους, Bourne και Cross, μπορούν κάλλιστα να συνυπάρξουν σε ένα κοινό σενάριο, η να παρουσιαστούν δύο παράλληλες ιστορίες τους που ενώνονται σε κάποια κομβικά σημεία.

Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως, πως ο Matt Damon είχε “χαλαστεί” με τα… μαγικά μαντζούνια στα οποία βασίστηκε το σενάριο της τελευταίας ταινίας. Και είχε δηλώσει πως απορούσε για το πώς θα μπορούσε να υπάρχει ο χαρακτήρας του σε έναν κόσμο όπου βρισκόταν, πια, και το αντίστοιχο των… υπερηρώων.

Bourne 004

Τι θα λέει τελικά το σενάριό, πως θα καταφέρει να συνδυάσει τους χαρακτήρες, αν, βέβαια, τους συνδυάσει, αν θα δώσει περισσότερη έμφαση στον έναν από τους δύο… κανείς δεν τα γνώριζει – ακόμα. Αν θα παίξουν και οι δύο ηθοποιοί τους χαρακτηριστικούς ρόλους τους, ή θα εστιάσει το στόρυ στον ένα από τους δυο και μόνο, επίσης είναι άγνωστο. Αυτό που είναι γνωστό και δεδομένο, είναι πως… θα δούμε sequel.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.