Ο Machete Σκοτώνει. Ή, το trailer του Machete Kills!

Ε, ναι, λοιπόν, μπορεί να το έκανε θριαμβευτικά και στην πρώτη ταινία, αλλά στο sequel το λέει και ο τίτλος: “Ο Machete Σκοτώνει”. Και… το εννοεί!Machete Kills 001

Όχι, ΔΕΝ χρειάζονται λογάκια για την επιστροφή του Machete από τον Robert Rodriguez. Ειδικά αφού, τώρα πια, έχει και… ακόμη μεγαλύτερη παρέα από stars σε… εμπνευσμένο casting. Π.χ. ο Charlie Sheen. Ως Carlos Estevez. Που τυγχάνει… Πρόεδρος Των Ηνωμένων Πολιτειών! Ή ο Mel Gibson ως παράφρων έμπορος όπλων που θέλει να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο με τη χρήση διαστημικών πυραύλων!

Machete Kills, λέμε! Να, η απόδειξη:

Στην παρέα του, και όπως θυμίζει και το SlashFilm: Mel Gibson, Charlie Sheen, Amber Heard, Michelle Rodriguez, Sofia Vergara, Cuba Gooding Jr. και (Ω, Μεγάλε Μπάαλ, Αν Είναι Δυνατόν!) Lady Gaga.

Φυσικά, και πάλι ως Machete, ο Danny Trejo. Τι χαρά!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.