Ο Chris Carter συνεχίζει να θέλει ένα τρίτο X-Files

Ο δημιουργός της κλασικής σειράς X-Files,Chris Carter, δεν τα έχει παρατήσει. Και όχι μόνο θέλει ακόμη να ετοιμάσει ένα τρίτο X-Files, αλλά και να έχει σε αυτό και ρόλο guest ο Simon Pegg!Chris Carter

Όπως είπε, αν αξιωθούμε να δούμε μια τρίτη ταινία, δεν θα έχει τη λογική ενός ανεξάρτητου επεισοδίου, όπως η δεύτερη. Αντίθετα, θα επιστρέψει στην μυθολογία της κλασικής σειράς.

Και αφού σύμφωνα με αυτήν, οι εξωγήινοι θα έρχονταν 22 Δεκεμβρίου 2012 για να κυριεύσουν τον πλανήτη μας, και αυτή η ημερομηνία είναι πια παρελθόν, δεν θα ηταν λογικό να δούμε μια τρίτη ταινία που απλά να…ξεχνά τα πάντα.

X-Files 004

Έτσι, αν και όταν το δούμε, μάλλον θα κάνει ένα λογικό άλμα από εκεί που είχαμε αφήσει τη σειρά και τις ταινίες, με κάποια περιστασιακά flashback να συμπληρώνουν το όλο σενάριο.

Το καλύτερο, όμως, είναι πως θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν και ο… απόλυτος εκπρόσωπος των geeks του πλανήτη στο Hollywood, ο Simon Pegg.

Simon Pegg 003

Όπως είπε, η Gillian Anderson, γνωστή και ως πράκτορας Scully, είχε συνεργαστεί μαζί του στην ταινία How To Lose Friends And Alienate People, όπου και είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για μία πιθανή συμμετοχή του στη σειρά ή σε κάποια σχετική με αυτήν ταινία.

Gillian Anderson

Ο Chris Carter είχε σκεφτεί να του δώσει ένα ρόλο στο δεύτερο κινηματογραφικό X-Files, αλλά δεν υπήρχε κάτι που να ταιριάζει σεναριακά. Άν στην τρίτη ταινία “κολλάει”… Τότε, γιατί όχι;

X-Files 002
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.