Ούτε προφήτες να ήμασταν! Και ο Tony Jaa στο Fast and Furious 7!

Λιγο καιρό αφού κάναμε ένα mini αφιέρωμα στην ταινία Tom Yum Goong 2 και κυρίως τον εντελώς brutal πρωταγωνιστή της, Tony Jaa, να τα μαντάτα πως θα συμμετάσχει στο επόμενο σίκουελ της σειράς Fast and the Furious!ong bak 003

Την είδηση ανέφερε πρώτο το The Hollywood Reporter, και την επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ηθοποιός. Σε email του από την Ταϊλάνδη, είπε:

Quote:

Είμαι μεγάλος οπαδός της σειράς Fast and the Furious. Οι ταινίες έχουν γρήγορους ρυθμούς, είναι διασκεδαστικές και κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού. Υπάρχει επίσης ένας σπουδαίος συνδυασμός χιούμορ και δράσης, κάτι που πραγματικά εκτιμώ. Δεν υπάρχει καλύτερη ταινία στην οποία θα μπορούσε να συμμετάσχει κανείς ως πρώτη του αμερικάνικη παραγωγή.

Στο Fast and the Furious 7 θα δούμε και πάλι τους Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne Johnson και Jason Statham, και πιθανότατα και αρκετούς άλλους απο την παλιοπαρέα ( τουλάχιστον, όσους… επέζησαν μετά την τελευταία ταινία της σειράς ).

Ody's thoughts

Προφανώς, αναμεσά τους, ο Tony Jaa θα αναλάβει το ρόλο του ειδικού στο τσάκισμα κοκκάλων!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.