Κοίτα που πέτυχαν τους Sentinels στο νέο X-Men Days of Future Past!

Αυτό θα πει “πιστά στα comics”! Και όμως, η νέα κινηματογραφική περιπέτεια των X-Men δεν… μεταλλάσσει (και τόσο) τα γνωστά robots που θα αναλάβουν να… τους τσακίσουν!Days of Future Past Sentinels 001

Τα τεράστια robots που έχουν σχεδιαστεί από την Trask Industries για να καταδιώκουν κάθε είδους μεταλλαγμένο θα αποτελέσουν βασικό αντίπαλο των X-Men στη νέα κινηματογραφική τους περιπέτεια.

Και να που και την εμφάνιση τους διατήρησαν από τα comics, αλλά και το… μωβουλί χρωματάκι τους. Είναι “κάπως”, βέβαια, αυτή η γιγα-γρίλια που κυριαρχεί στο στήθος τους, αλλά, ανάθεμα, κοτζάμ ρομπότια, να μην χρειάζονται και ένα… καλό σύστημα ψύξης;

Info

Το… ανθρωπάριο δίπλα από τον πεντάμετρο Sentinel-αρά είναι ο ίδιος ο σκηνοθέτης και εν μέρει σεναριογράφος και παραγωγός της ταινίας (και του πρώτου X-Men, και του νέου Superman, και, και…) Bryan Singer.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.