Η πρώτη, ψεύτικη κινηματογραφική εμφάνιση του Ben Affleck ως μπάταμαν

Εκ του “Batman” και “Αμάν”, προφανώς. Όσο για το – το τονίζουμε, ψεύτικο – trailer; Αναμενόμενο δεν ήταν πως θα το βλέπαμε; Και πολύ χρειάστηκε!the dark knight 002

Η είδηση πως ο Ben Affleck είναι ο νέος Μπάταμαν, μετά από τον Christian Bail, προκάλεσε ποικίλες, στην πλειοψηφία τους αρνητικές αντιδράσεις στους… θαμώνες του Internet.

Όπως, όμως, φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, αυτοπαρουσιαζόμενο ως trailer για το Man of Steel 2 (όπου “θα κάνει guest” ο Μπαταμάνος), ίσως τελικά η κατάσταση να μην είναι και τόσο τραγική όσο νομίζαμε. Κάτι το μοντάζ, κάτι η έξυπνη σκηνοθεσία, και όλο και μπορεί να σωθεί η καταστασή!

Εδώ το καταφέρνουν με ψεύτικο trailer, δεν θα το καταφέρουν με την κανονική ταινία;

Οχι και άσχημό. Θέλω να πω, από την άποψη των ερασιτεχνικών, ανεπίσημων trailers. Και των ταινιών με τον Ben Affleck. Για να μην πω πως είναι και καλύτερο από πολλά κανονικά trailers κανονικών ταινιών. Με τον Ben Affleck.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.