Το χειρότερο videoclip

Τα αρχαία χρόνια, τότε που ακόμη οι δράκοι έσχιζαν τους ουρανούς και ξωτικά, άνθρωποι, νάνοι και διάφορα άλλα πλάσματα από φανταστικά βιβλία που κατέληξαν ταινίες του Peter Jackson (και games της Bethesda), υπήρχε Μία Αλήθεια στο Βασίλειο του YouTube:

Quote:

Δεν υπάρχει χειρότερο video στο γνωστό Σύμπαν από το Friday της Rebecca Black

Τα χρόνια όμως πέρασαν. Η ιστορία έγινε μύθος, ο μύθος έγινε θρύλος και ο θρύλος ξεχάστηκε. Και μαζί του και η Rebecca Black.
Η συμπυκνωμένη όμως μαλακία αυτού του βδελυρού και αποτρόπαιου αναθέματος, βρήκε το δρόμο της σε ένα νέο video, ακόμη πιο απαίσιο, πιο διαβολικό και εντελώς, μα εντελώς ηλίθιο.

Το απαύγασμα αυτό της μουσικής τέχνης, περιέχει λυρικούς στίχους απίστευτης τρυφερότητας και ευαισθησίας όπως “όλο το βράδυ θα σε παίρνω απ’ τα οπίσθια (…), τη Χρονιά του Δράκου θα σου τρυπάω το Νίντζα αιδείο (…) σου” ή “η μαμά σου είναι φευγάτη, έχει τα μεγαλύτερα νύχια στην πόλη. Με τη Μερσεντές του μπαμπά σου θα την κάνουμε”.

Μετά το πρώτο οπτικοακουστικό σοκ, οι ξεροψημένες νευρωνικές απολήξεις εξατμίζονται από τους πόρους του κρανίου, τα κύτταρα αποσυντίθενται, τα οστά μετατρέπονται σε ζελατινώδη μάζα και τα ζωτικά όργανα εκρήγνυνται βάφοντας τους τοίχους του δωματίου.

Ρύζια, σούσι, Νίντζα, παγόδες, χελωνονιντζάκια, σαμουράι, καπαμαρού, τζουμαρού, γκέισες, toyota, playstation, κατάνα, καϊτζού, χεντάι, μάνγκα, ζεν, τσι, χαϊκού, σεπούκου, γκοτζίρα, και ατέλειωτες βραδιές παράφωνου καραόκι περνάνε από μπροστά σου για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, θυμίζοντάς σου την ασιατική κουλτούρα που τόσο αγάπησες, και τόσο ανελέητα σοδόμισε σε 3 λεπτά ο ξανθοχλεχλές με την βλακο-multi-culti παρέα του και το χαζοτσουλίδιον που λικνιζόταν και χαμογελούσε που της βρίζανε την Ασία της μέσα.

Το βίντεο αυτό είναι τόσο άθλιο που θα προτιμούσα καλύτερα να κλειστώ σε ένα κλουβί με 8 βιονικούς γορίλλες και να με παίρνουν παρτούζα για 60 μέρες. Εϊναι τόσο ηλίθιο που θέλω να χώσω το χέρι μου μέσα στο στόμα μου, να πιάσω την καρωτίδα μου και να την τραβήξω μαζί με τη γλώσσα, τις αμυγδαλές και το φάρυγγά μου. Προτιμώ να βουτήξω σε μια πισίνα με πιράνχας, κροκοδείλους, καρχαρίες, βδέλες και ηλεκτροφόρα χέλια. Αυτό το βίντεο είναι δημιούργημα του Σατανά, όλων των Ταγμάτων των Δαιμόνων, μπάσταρδο παιδί του Αντίχριστου μετά από την ανίερή ένωσή του με μια ολόκληρη ομάδα από μαζορέτες-βρυκόλακες. Αν έδειχναν αυτό το κλιπ στο Άουσβιτς, οι Εβραίοι θα κλείνονταν μόνοι τους μέσα στους κλιβάνους. Αν το έβλεπε ο Charlie Sheen θα έμπαινε πάλι μέσα στο ψυχιατρείο. Θα προτιμούσα να με θάψουν στην άμμο μέχρι το κεφάλι ώστε να μου μασουλάνε τερμίτες σιγά-σιγά το λαιμό, καβούρια να μπαίνουν στο στόμα και τα ρουθούνια μου και τσούχτρες να εκκρίνουν οξύ και να μου τρώνε το κρανίο, καθώς θα αποσυντίθεται. Είναι βλακεία, αίσχος, μαλακία, σίχαμα, αηδία, πύον, φλέμα, διάρροια, σκατά…

…και δε μ’ αρέσει.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.