Άστο κάτω το κομπιούτερ του Χριστούλη!

jesus-at-the-computer

Όταν ο Σατανάς μπήκε στην ψυχή του – αγνώστου λοιπών στοιχείων – άντρα από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, ήταν θέμα χρόνου μέχρι να διαπράξει «την αμαρτία».

Ο θεοσεβής χριστιανός υπέκυψε στα σαρκικά του πάθη κι έκλεψε το PC της εκκλησίας της ενορίας του, στερώντας το από τα παιδάκια του κατηχητικού. Και λέμε ότι υπέπεσε στα σαρκικά του πάθη γιατί, όπως φαίνεται, το PC το ήθελε για να βλέπει… τσόντες!

Η ιστοριούλα μας εδώ πήρε μια διασκεδαστική τροπή, καθώς το χριστιανικό κομπιούτερ έτρεχε ένα software που απέτρεπε την προβολή ανήθικου και σατανικού περιεχομένου. Ο αθεόβοφος κλέφτης, αντί να του περάσει ένα format, προτίμησε να πάρει τηλέφωνο την εταιρεία του software φραγής και να ζητήσει την απενεργοποίησή του.

Δεδομένου ότι η εκκλησία είχε δηλώσει την κλοπή του αγίου PC, δεν άργησε η αστυνομία να χτυπήσει την πόρτα του ξαναμμένου και χαζοβιόλη φίλου μας, ο οποίος ομολόγησε την αμαρτία του.

Ηθικό δίδαγμα: όταν πάει πολύ αίμα στο «κάτω» κεφάλι, υπολειτουργεί το «πάνω».
Και μην ξεχνάτε: Ο Ιησούς Σώζει. Για αυτό σώζετε και σεις τακτικά και κρατάτε backup.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.