Στην Αμερική, η Google μοιράζει φτηνά σχολικά εγχειρίδια

google-play-books-textbooks

Τα καραγκιοζιλίκια της ελληνικής δεινοπαθούσας δημόσιας εκπαίδευσης είναι γνωστά. Τη στιγμή που αντί για βιβλία, πολλά σχολεία εφοδίαζαν τους μαθητές με… φωτοτυπίες, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, οι μαθητές και οι σπουδαστές έχουν ακόμη μια, από τις δεκάδες διαθέσιμες, πηγές φτηνών εκπαιδευτικών βοηθημάτων.

Κι αυτό γιατί η Google ανακοίνωσε τη διάθεση φτηνών εκπαιδευτικών εγχειριδίων και βοηθημάτων μέσα από το Google Play BooksGoogle, Google Play Store, Google Play Books, εκπαίδευση, μέσα από iOS και Android.

Galacticus's thoughts

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ φτιάχνομαι από τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου καρκινογόνου γραφίτη πάνω στο ζεστό χαρτί, σαν ψωμάκι που αχνίζει μόλις βγήκε από το φούρνο. Φωτοτυπιούλα ρε, εγγύηση!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.