Ο Elon Musk είναι ο Iron Man!

Μπορεί να μην σκοπεύει να μας δώσει το Hyperloop, το υπεραισιόδοξό project – όραμα των μαζικών μεταφορών για το μέλλον μας, αλλά, τουλάχιστον, υπόσχεται πως θα μας δώσει το… ολογραφικό εργαστήριο του Tony Stark!Elon Musk 003

Και ναι, μιλάμε για τον Elon Musk, τον εκκεντρικό δημιουργό των SpaceX και Tesla Motors, στον οποίο, όλως περιέργως, ο Jon Favreau βάσισε την κινηματογραφική εκδοχή του Tony Stark – του alter-ego του Iron Man.

Τώρα, κάπως σαν τις… ανακοινώσεις της Microsoft για το Xbox One, η κατάσταση γύρισε 180 μοίρες, με τον εκκεντρικό επιστήμονα να αποφασίζει να μιμηθεί το κινηματογραφικό alter ego του. Μα, κυριολεκτικά!

Αρχικά, ο ίδιος είπε μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter, πως αυτός και η ομάδα του βρήκαν τρόπο να σχεδιάζουν κομμάτια ρουκετών μόνο με κινήσεις των χεριών στον αέρα!

Βλέποντας το σχόλιο, ο σκηνοθέτης της σειράς ταινιών, Jon Favreau, έκανε με μια απλή ερώτηση: “όπως στο Ironman;”

Και η απάντηση ήταν απλά:

Quote:

Ω, ναι! Το είδαμε στην ταινία και το κάναμε πραγματικότητα. Καλή ιδέα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.