Ο Brin χρηματοδότησε το χρυσό μπιφτέκι

Είχατε ακούσει μήπως για εκείνο το μπιφτέκι, που θα δημιουργούνταν σε εργαστηριακό περιβάλλον, και δεν θα προερχόταν από κάποιο… “ζωντανό”;Sergey Brin Lab Grown Beef 001

Αν δεν είχατέ ακούσει, μόλις το ακούσατε. Και ποιος ήταν αυτός που πλήρωσέ για αυτό;

Ναι βρε! Ο Sergey Brin της Google!

Πόσο πήγε “το μαλλί”; €250.000.Και… καλά έκανε, όμως, αφού τα είχε και μπορούσε να τα δώσει, αφού όπως είπε και ο ίδιος, το σημαντικότερο είναι τα δικαιώματα των ζώων.

Τα χρήματα ως χρήματα δεν πηγαίνουν “στο μπιφτέκι”, μα στην έρευνα που κρύβεται πίσω του, για την τεχνητή ανάπτυξη κρέατος στα εργαστήρια με σκοπό τη βρώση.

Ναι, Μπάμπη, αυτό θα πει “που να μπορείς να το φας”.

Και όπως είπε, για την κίνηση του:

Quote:

Αν δείτε πως ενδιαφέρονται σ’αυτές τις αγελάδες, είναι σίγουρα κάτι με το οποίο δεν νιώθω άνετα.

Ody's thoughts

Ούτε εμείς, Sergey μου. Αν, πάντως, θέλεις ποτέ ένα κανονικό μπιφτέκι, σε αρκετά πιο προσιτή τιμή, εδώ είμαστε εμείς. Μπορεί να δηλώνουμε χορτο(μακαρονο)φάγοι, αλλά αν είναι να πληρώσεις έστω τα μισά, σου φτιάχνουμε μια ένα μπεργκερομπίφτεκο, να γλύφεις και τα δάχτυλα των ποδιών σου!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.