Ο πραγματικός Wall-E

Θυμάστε τον μικρό χαριτωμένο Wall-E της ομώνυμης ταινίας της Pixar; Να’τος, σε… πραγματική έκδοση!wall-e 002

Πρόκειται για δημιούργημα του Michael McMaster και των φίλων του, και το μέγεθος του είναι αντίστοιχο με αυτό που θα έιχε αν όντως ήταν… εμ… πραγματικός.

Το μέγεθος του υπολογίστηκε κατά αναλογία, συγκρίνοντας υπαρκτά αντικείμενα που παρουσιάζονταν δίπλα του στην ταινία, όπως ένα κύβο του Ρούμπικ ή ένα παλιό “βίντεο” κασετών VHS.

Quote:

Η έκδοση για Blu-ray ήταν φίλος μας

…είπε, αφού χάρη στην υψηλή ανάλυση της μπόρεσαν να τυπώσουν κάποια καρέ της ταινίας με αρκετή λεπτομέρεια ώστε να μπορέσουν να υπολογίσουν το… μπόι (και τις λοιπές αναλογίες) του Wall-E ώστε να τον αναπλάσουν στον πραγματικό κόσμο.

Και όχι μόνο δείχνει ίδιος με την ταινία, μα μπορεί και να… κινείται και “συμπεριφέρεται” ανάλογα: ελεγχόμενος από ένα τηλεχειριστήριο, μπορεί να κινείται στο χώρο όπως και στην ταινία, να κουνά το κεφάλι του, ενώ είναι εξοπλισμένος και με… όλα τα ηχητικά εφέ του από την ταινία.

Ody's thoughts

Καλή προσπάθεια. Θα της βάλω ένα 8.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.