Η επίσημη λίστα με τα 33 launch games του PS4

sony-ps-4

Καθώς σιγά-σιγά απομακρυνόμαστε από τις πρώτες μέρες της σύγχυσης και της αμφισβήτησης γύρω από τις λεπτομέρειες για το hardware και τις υπηρεσίες των next-gen κονσολών, καιρός είναι να επικεντρωθούμε στην ουσία, δηλαδή στα παιχνίδια!!

Έτσι λοιπόν έχουμε την τιμή και τη χαρά, τη συγκίνηση, το δέος, την ευφορία και όλα τα συμπαρομαρτούντα θετικά συναισθήματα, που συνοδεύουν την επίσημη λίστα των πρώτων 33 παιχνιδιών που θα είναι διαθέσιμα για το PlayStation 4 με την έναρξη των πωλήσεών του.

PS4-titles-1

Η Sony έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι κάθε παιχνίδι για το PlayStation 4 θα είναι διαθέσιμο και σε μορφή ψηφιακού download. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στη λίστα τον διαθέσιμων τίτλων για το PlayStation 4 θα διαπιστώσει ότι δημοφιλείς τίτλοι «δεύτερης διαλογής» δεν θα είναι διαθέσιμα σε φυσική μορφή:

PS4-titles-2

Αυτό μπορεί να δυσαρεστήσει κάποιους, αλλά, τι να κάνουμε, Sony είναι αυτή, αυτή έχει το μαχαίρι και το πεπόνι…

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.