Ανακοινώθηκε επίσημα το expansion του Diablo 3

Reaper of Souls θα είναι, όπως είχε ακουστεί, το όνομα του πρώτου expansion για το Diablo 3.Diablo III Wrath

Με μια νέα character class, αυτή του Crusader, ανεβασμένο level cap στο 70, ένα νέο act και έναν καινούριο μεγάλο αντίπαλο, τον Malthael, το expansion του Diablo 3 που ανακοινώσε η Blizzard φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Όχι must. Όχι συγκλονιστικό. Όχι επαναστατικά διαφορετικό. Σίγουρα, όμως, ενδιαφέρον.

Κατά τα άλλα, η Blizzard ανακοίνωσε πως έδωσε έμφαση στο σύστημα loot τον τίτλο, ώστε να ρίχνει στα πόδια των gamers ναι μεν λιγότερα αλλά καλύτερα αντικείμενα. Σε αυτό, μία νέα προσθήκη, που η ίδια αποκαλεί Smart Drops, βελτιώνει τις πιθανότητες εμφάνισης legendary items που να μπορεί να χρησιμοποιήσει ο χαρακτήρας του παίκτη.

Και μαζί με αυτό, ένα σύνολο νέων αντικειμένων, ετσι, για να έχει κανείς να ψάχνει. Για όσους θέλουν αριθμούς, μιλάμε για 73 λευκά αντικείμενα, 266 καλάθια αντικείμενα, 83 κίτρινα αντικείμενα, και τέλος, 6 νέα legendary αντικείμενα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την πηγή μας.

Καμένοι, ε’ καμένοι!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.