Ή μεγαλύτερη έκπληξη της Sony: αποκλειστικά για το PlayStation 4 reboot του Shadow of the Beast!

Το παιχνίδι που απέδειξε την ανωτερότητα της κάποτε κυρίαρχης Amiga έναντι όλων των ανταγωνιστών της, επιστρέφει για να κάνει το ίδιο και στο PlayStation 4!ps4 shadow of the beast 001

Και το απίστευτο είναι πως, όποιος έχει παίξει τα κλασσικά παιχνίδια στην Amiga, μπορεί να αναγνωρίσει πως το trailer μένει πιστό στην οπτική και την αισθητική τους.

Ναι, έχει κομματάκι λιγότερα χρώματα, αλλά ας μην ξεχνάμε πως το πρώτο Shadow of the Beast στην Amiga ήταν κομματάκι… πανηγύρι, σε μια προσπάθεια να επιδείξει τις χρωματικές τις ικανότητες. Αμφότερα τα sequels, που όμως δεν έχουν μείνει τόσο πολύ στη μνήμη του κόσμου, είχαν ακολουθήσει πιο ήπια προσέγγιση στις επιλογες των χρωμάτων του κόσμου τους.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.