Τι είναι το Angry Birds GO;

Ή Rovio ανακοίνωσε επίσημα τον επόμενο τίτλο της σειράς Angry Birds που, όλως περιέργως, δεν έχει καμία σχέση με ό,τι θα περίμενε κανείς!Angry Birds GO 001

Όχι, δεν είναι ένα παιχνίδι σκέψης, καμουφλαρισμένη ως τίτλος δράσης πίσω από χαριτωμένα γραφικά. Ναι, θα έχει τους ίδιους πρωταγωνιστές με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Και θα ακούει στο όνομα Angry Birds GO!

Όσον αφορά στην δράση του, θα είναι ένα παιχνίδι με karts. Ναι, ένα παιχνίδι ταχύτητας, “με αυτοκινητάκια”. Αυτοκινητάκια, που όπως καθιέρωσε η Nintendo, θα οδηγούνται από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Τα… Τσαντισμένα πουλιά, και τα αντίπαλα τους κακά γουρούνια.

Επιπλέον, αντιγράφοντας λίγη από την λογική του LittleBigPlanet Karting, θα επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργήσει το δικό του αυτοκινητάκι από το μηδέν, και να το παραμετροποίησει όπως επιθυμεί.

Φυσικά, ο τίτλος που δεν αναμένεται να ακολουθεί την κλασσική λογική όλων των ανταγωνιστών της, σεβαστού μεγέθους, κατηγορίας του. Όλο και κάτι πρωτότυπο θα έχει σκεφτεί η Rovio για να τον κάνει να διαφοροποιηθεί από το πλήθος, αποδεικνύοντας, για ακόμη μία φορά, το ότι είναι ο απόλυτος άρχοντας του mobile gaming.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.