Τέλος για Microsoft Points

Άλλη μια είδηση που μας ξέφυγε, μα οφείλουμε να αναφέρουμε για λόγους πληρότητας: καταργήθηκαν τα Microsoft Points στο Xbox Live. Χαρείτε, χωριανοί!Microsoft Points

Η Microsoft είχε ανακοινώσει πως θα το έκανε, και έτσι… το έκανε: τα Microsoft points, η μονάδα συναλλαγής που η εταιρεία ανάγκαζε τους χρήστες να χρησιμοποιούν στο Xbox Live, αποτελεί πια παρελθόν.

Από εδώ και πέρα, όλες οι συναλλαγές στην υπηρεσία, θα ολοκληρώνονται με πραγματικά χρήματα. Τέλος στα ψεύτικα συναλλάγματα, και στις περίεργες αντιστοιχίες τους με τα πραγματικά.

Όσοι δε είχαν Microsoft Points στο λογαριασμό τους να… κάθονται, θα τα δουν να μετατρέπονται σε πραγματικό συνάλλαγμα αυτόματα, και δεν πρόκειται να λήξουν μέχρι την 1 Ιουνίου 2015.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.