Στις 8 Νοεμβρίου το Xbox One

Οι δύο μεγάλες εταιρείες, Sony και Microsoft, με τις δύο μεγάλες κονσόλες, PlayStation 4 και Xbox One, εξακολουθούν να προσπαθούν να προλάβουν η μια την άλλη.Xbox One - Kinect - Controller 001

Το PlayStation 4 αναμένεται πως θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 15 Νοεμβρίου – και, μάλλον λίγο αργότερα, στα μέρη μας. Αν οι νέες φήμες ισχύουν, η Microsoft έτρεξε και κατάφερε να το προλάβει, έστω για… περίπου μια εβδομάδα, τον μεγάλο ανταγωνιστή της.

Στις 8 Νοεμβρίου, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει η επόμενη κονσόλα της Microsoft, ο συνεχιστής της δυναστείας Xbox, αν, βέβαια, όλα πάνε όπως τα περιμένει. Και αυτό, στα σίγουρα (όσο σίγουρο μπορεί να είναι αυτό), μόνο για την αγορά της Αμερικής. Οι υπόλοιποι… Ε, εντάξει, δεν είναι και εγγυημένο.

Ody's thoughts

Και αν, βέβαια, δεν κάνει και δύο – τρεις στροφές 180 μοίρων ακόμη.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.