Προσοχή: ξεπούλημα για το PlayStation 4 στην Ευρώπη

Το σημαντικότατο πρόβλημα του… απόλυτου ξεπουλήματος καλείται να αντιμετωπίσει η Sony στην Ευρώπη.PlayStation 4 012

Τρέχει και δεν προλαβαίνεις η Sony να καλύψει τη ζήτηση για την κονσόλα επόμενης γενιάς της, PlayStation 4. Και με το “δεν προλαβαίνει”, εννοούμε πως κυριολεκτικά δεν προλαβαίνει!

Σύμφωνα με τη βρετανική Shopto, η Sony έχει ήδη στείλει μήνυμα σε όλα τα εμπορικά καταστήματα και τις μεγάλες εμπορικές αλυσίδες , πως δεν μπορεί να εγγυηθεί οτι θα τους παράσχει όσα κομμάτια μπορεί να ζητούν οι πελάτες τους. Επιπλέον, έχει ενημερώσει πως οι τελευταίες από τις προπαραγγελίες της κονσόλας, ίσως τελικά χρειαστεί να ακυρωθούν.

Σύμφωνα με τον Managing Director της Sony U.K., Fergal Gara, ο λόγος είναι απλά πως..:

Quote:

Το πρόβλημα με τις παραγγελίες, και είναι ένα ευχάριστο πρόβλημα να σου τυχαίνει, είναι πως είναι πολύ, πολύ υψηλές.υψηλότερες από ό,τι έχουμε δει στα 20 χρόνια που βρισκόμαστε σε αυτή την αγορά.

Με άλλα λόγια, το αντίστοιχο του… “άδειασε ο πάγκος, ελάτε πάλι αύριο”.

Ody's thoughts

Ή, ίσως, κατά το γνωστό ανέκδοτο, “ξαναγεμίζει κι’ έρχεται”!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.