Ο Uwe Boll θέλει να του πληρώσεις το Postal 2

Ο πλέον τραγικός σκηνοθέτης ζητά, και αυτός, τον οβολό σου!2007 Hollywood Film Festival Day 5

Τι, δεν γνωρίζεις το χειρότερο σκηνοθέτη όλων των εποχών, και το πλήθος ταινιών βασισμένων σε παιχνίδια που μας έχει δώσει μέχρι σήμερα; Καιρός να τον μάθεις! Ούτως ή άλλως, τώρα θα πρέπει και να τον πληρώσεις!
Έπειδή παίζει όντως και να μην τον γνώριζες (μα, που ζεις;!), μάθε πως είναι ενας σκηνοθέτης γερμανικής καταγωγής, αμφιλεγόμενων ικανοτήτων, που εχει χτίσει ολόκληρη καριέρα στο να παίρνει σχετικά φθηνά τα δικαιώματα για κινηματογραφικές μεταφορές διάσημων παιγνιδιών, και στη συνέχεια… να τα σοδομίζει επί της οθόνης!

Postal game

Και αφού ξεκίνησε με σχετικά μεγάλα και καλά παιχνίδια, στη συνέχεια, όπως μπορείς να δεις και με μια επίσκεψη στη σελίδα του στην imdb, ξεκίνησε μια κάποια πτωτική πορεία, δίνοντας μας κινηματογραφικές εκδοχές από όλο και… Εμ… Θα τους έλεγες και “φθηνότερους τίτλους σε σχέση με με αυτούς που είχαν προηγηθεί”. Μια αργή, σταθερή, μελετημένη και μεθοδική πτώση, καθώς ο Uwe πάσχιζε να αποδείξει σε όλους πως θα έπρεπε να του απαγορευτεί διά νόμου να πλησιάσει κάμερα στα εκατό μέτρα. Ένα από αυτά τα παιχνίδια ήταν και το Postal, της Running With Scissors.

Τώρα, παρακαλάει να τον χρηματοδοτήσεις, μέσα από την σχετική σελίδα που έφτιαξε στο KickStarter, για να μπορέσει να σου δώσει ένα sequel στην μέγαλή (ψέμματα λέμε) και τρανή (επίσης) ταινιάρα (το εννοούμε) που προηγήθηκε.

Uwe Boll 002

Δεν θέλεις να δεις Postal 2, με Άραβες τρομοκράτες να κάνουν κάυγά για το πόσες παρθένες θα καβαντζώσουν ανάλογα με την γωνία που θα ρίξουν το αεροπλάνο στο κτίριο κάπου-στο-βάθος-δεξιά; Με μορφή “σύγχρονης πολιτικής σάτιρας” που θα ξεκινά από τον Edward Snowden και θα καταλήγει στο… εικοστό-πρώτο “δάχτυλο” του πρωταγωνιστή;

Τρέχα! Προλαβαίνεις!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.