Ο Tex Murphy επιστρέφει το 2014!

Tesla Effect θα ονομάζεται η νέα περιπέτεια του Tex Murphy, που είχε ανακοινωθεί μέσα από το KickStarter, και που τελικά θα κυκλοφορήσει από την Atlus.Tex Murphy: Project Fedora - Wallpaper 1

Κατά τα άλλα, ο τίτλος δεν έχει αλλάξει σε σχέση με το πως τον είχαμε δει μέσα από το KickStarter. Αυτό που άλλαξε, και ίσως παρατηρήσατε, είναι το όνομά του. Από Project Fedora μας έγινε Tesla Effect.

Σε δήλωσή του ο vice president of production and business development της Atlus, Bill Alexander, είτε:

Tex Murphy: Project Fedora - Wallpaper 6

Quote:

Το franchise του Tex Murphy είναι σίγουρα πολύ αγαπητό στο γραφείο της Atlus. Πολλοί από εμάς παίζαμε παιχνίδια με τον Tex πριν ξεκινήσουμε τις καριέρες μας στη βιομηχανία του gaming. ( … ) Η Atlus έχει μια σπουδαία τάση να “χώνεται” για να βοηθά τους developers να φέρνουν τα απίθανα παιχνίδια τους στην αγορά, και ανυπομονούμε να δώσουμε ζωή σε αυτό το κλασικό franchise. Ελπίζουμε πως θα ξαναφέρει όμορφες αναμνήσεις στους οπαδούς του Tex Murphy, αλλά και πως θα εισάγει μια νέα γενιά gamers στο δικό του μοναδικό είδος χιούμορ.

Το Tesla Effect αναμένεται για PC και Mac στις αρχές του 2014.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.