Ουδέν νεότερον από το Doom 4

Ο John Carmack δεν περιορίστηκε στο να… θάψει το Kinect και να εκθειάσει τα tablets στην QuakeCon. Α, όχι. Μίλησε και για το Doom 4.Doom Wallpaper

Θυμάστε το Doom 4; Ναι βρε, εκείνο το sequel που περιμένουμε εδώ και χρόνια και χρόνια και δεν λέει να έρθει. Εκείνο που διέρρευσαν εικόνες του, ακούσαμε πως έρχεται-έρχεται, και λίγο αργότερα μας είπαν πως δεν

Ναι, εκείνο.

Ε, έρχεται τελικά. Απλά, όχι τώρα. Ούτε αύριο. Ούτε…

Κανείς δεν ξέρει πότε θα το δούμε, αφού αυτό που είπε, πάνω-κάτω, ο ίδιος ο Carmack είναι πως ετοιμάζεται μεν, δεν μπορεί να μιλήσει για αυτό δε.

Ρώτησε, μάλιστα, τη Bethesda, που θα παίξει ρόλο εκδότριας, ειδικά για το αν θα μπορούσε να μιλήσει για αυτόσ την QuakeCon, αφού… ήταν δεδομένο πως θα τον ρωτούσαν.

Του είπε “τσού”.

Doom 3 BFG 001

Και έτσι, δεν μπόρεσε να αποκαλύψει την παραμικρή λεπτομέρεια για αυτό, και περιορίστηκε σε… Εντάξει, στην ουσία, αερολογίες, για το πώς “το καλό το πράμα, θέλει τον καιρό του”, που δεν θα αναμασήσουμε εδώ.

Πάντως, “έρχεται”.

“Κάποτε”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.