Νέες πληροφορίες για τον online τρόμο!

Από όταν το εγκατέλειψε η μαμά του, Monolith, το F.E.A.R. δεν ήταν ποτέ το ίδιο. Το νέο F.E.A.R.online ομολογεί εξαρχής πως… θα είναι ακόμη πιο διαφορετικό.F.E.A.R.online 002

Πρώτα απ’ όλα, το νέο παιχνίδι της σειράς F.E.A.R. δεν θα δίνει έμφαση στο σενάριο του, και σε κάποια single player campaign, αλλά στην online multiplayer δράση και τις μάχες ανάμεσα σε ομάδες παικτών.

Οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν μια απο δύο πιθανές πλευρές, παίζοντας είτε ως μέλη της κλασικής ομάδας F.E.A.R. (απο που παίρνουν και το ονόματος τα παιχνίδια, άσχετα αν αυτό το… έχουμε σχεδόν ξεχάσει μέχρι σήμερα) είτε ως στρατιώτες της παρα πολυ κακίας Armacham Technology Corporation.

F.E.A.R.online 001

Ο τίτλος θα διαθέτει αρκετά modes παιχνιδιού, ανάμεσα στα οποία το κλασσικό Deathmatch, Demolition, Soul King και Escape Mode. Τέλος, για τους οπαδούς της… σεναριακής πλευράς της σειράς, δεν αποκλείεται να κάνουν guest εμφάνιση και οι χαρακτήρες από το μέχρι σήμερα story της, όπως Pointman και ο Michael Beckett.

Ακόμη και με αυτούς “μέσα” όμως, μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένουμε πως θα δούμε και σημαντικές εξελίξεις στο όλο σενάριο. Θυμίζουμε: “multiplayer”.

Καταλαβαίνετε…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.