Νέες εικόνες ΜΕΣΑ από το ακυκλοφόρητο Prey 2!

Ναι, τις έχουμε εδώ! Κλικ! Κλικ-κλικ!Prey 2 leaked shots 015

Στα forums του 4chan κυκλοφόρησε ένα πακετάκι εικόνων από το δεν-το-κυκλοφορούμε-γιατί-δεν-είναι-ακόμη-αρκετά-καλό πολυαναμενόμενο Prey 2, που περιμένουμε εδώ και… μια δεκαετία!

Όλως περιέργως, ενώ στην αρχή λες ένα “γουάου, γιατί δεν το κυκλοφορούν, επιτέλους, οι ηλίθιοι;!”, όταν τις καλοκοιτάξει κανείς, αρχίζουν να φέρνουν ολίγον-τι προς Duke Nukem, επιβεβαιώνοντας την άποψη της Bethesda πως ο τίτλος “θέλει δουλειά ακόμη”. Πώς και έτσι;

Αν το προσέξετε, οι μισές από αυτές μοιάζουν με προσπάθεια αναπαράστασης χαρακτήρων και τοπίων του cinematic trailer που είχε κυκλοφορήσει για αυτό, μέσα από την engine που χρησιμοποιεί η εταιρεία για την κατασκευή του. Που το πρόβλημα;

Έχουμε περάσει, πια, στη “next-gen” φάση. Δείτε τα trailers των Battlefield 4, Killzone: Shadow Fall, Watch Dogs κ.λπ. Εκεί, τα ίδια τα παιχνίδια μοιάζουν με… το cinematic trailer του Prey!

Με άλλα λόγια, όπως φαίνεται και από τα screenshots, το Prey 2 βρίσκεται σε τεχνολογικό επίπεδο ανάμεσα στο χθές και το σήμερα. Δεν δικαιολογείται να δείχνει έτσι ένας τίτλος που θα κυκλοφορήσει “αύριο”.

Ody's thoughts

Κρίμα. Όντως… “θέλει δουλειά ακόμη”. Μα, ΤΙ κάνουν εδώ και δέκα χρόνια;!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.