Μη μασάτε, δεν αλλάζει το Metro

Συγκεκριμένα, είχε πει πως ένας από τους στόχους της Deep Silver, της νέας μαμάς της σειράς, είναι να την κάνει και πιο προσβάσιμη.Metro Last Light 003

Ακούγοντας αυτό, και θεωρώντας πως ο δεύτερος τίτλος της σειράς ήτανε αρκετά απλοποιημένος σε σχέση με τον πρώτο, οι οπαδοί του έπαθαν μια μικρή υστερία. Δηλαδή, τώρα ποτέ που, επιτέλους, θα τους ερχόταν και τρίτος τίτλος, θα ήταν ακόμη πιο απλοποιημένος; Ώστε να είναι προσβάσιμος από τους… αρχάριους; Τους “νουμπάδες”; Αίσχος!

Όπως εξήγησε όμως, εν συντομία και για να μην σας κουράζουμε, ο Global Brand Manager της Deep Silver, Huw Beynon, αυτό που εννοούσε ο κ. Kundratitz ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό: πως ακόμη ψάχνονται για το πως θα τον ετοιμάσουν και που και πως θα τον κυκλοφορήσουν, και πως αν για παράδειγμα είναι διαθέσιμος και σε Mac και Linux, θα έχουν πρόσβαση ακόμη περισσότεροι σε αυτόν. Άρα, βλέπετε; “Πιο προσβάσιμο”! Χα-χα-χα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.