Με ανάλυση 720p και στα 30fps τα videos του Xbox One

Ναι, το Xbox θα παίζει παιχνίδια και video σε αναλύσεις HD. Όχι, αυτό δε σημαίνει και πως θα συλλαμβάνει βίντεο σε αυτές.Xbox One as Sony DVR

Από ότι φαίνεται, ο περιορισμός είναι εσωτερικός, και αφορά στο λογισμικό της ίδιας της κονσόλας, αλλά και το “πώς είναι στημένη” η υποδομή του δικτύου της Microsoft, μέσω της οποίας θα μπορεί κανείς να τα αναρτά online.

Έτσι, είτε επιλέξει κανείς να καταγράψει το παιχνίδι που παίζει μέσα από το ίδιο το Xbox One, μέσα από τις επιλογές της κονσόλας, είτε συνδέσει μια άλλη κονσόλα (η άλλη πηγή video) στη θύρα HDMI In που αυτή διαθέτει, η ανάλυση των videos που θα καταγράφονται θα είναι η ίδια: 720p.

Ody's thoughts

Κατά τα άλλα, “έχουμε μπει στην εποχή των αναλύσεων 4K”. Αλλά πάντα υπάρχει κάποιος να επιμένει στις τεχνολογίες του παρόντος ή/και του παρελθόντος. Στην προκειμένη περίπτωση, η Microsoft. Βέβαια, για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφανδρο, το Xbox One είναι η μοναδική συσκευή του είδους που διαθέτει δυνατότητα καταγραφής video από εξωτερικές πηγές, οπότε, όσο άσχημο και αν φαίνεται, όσο και αν… κλαιγόμαστε για τα “πώς” και τα “γιατί”… τουλάχιστον το έχει. Θα μπορούσε να μην υπάρχει καν. Θα… κλαιγόμασταν τότε;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.