Μέτρια πράματα οι συλλογές PS4-Xbox One κατά τον Πρόεδρο της Nintendo Αμερικής

Συνήθως, όταν η υποκρισία χτυπάει κόκκινο, το συνηθέστερο συναίσθημα είναι η οργή. Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που νιώθουμε είναι λύπη.Nintendo E3 Media Briefing

Ο πρόεδρος της Nintendo Αμερικής, Reggie Fils-Aime, είπε όσον αφορά τους δύο μεγάλους ανταγωνιστές της εταιρείας του, Sony και Microsoft:

Quote:

Τα παιχνίδια είναι το παν. Τα ανταγωνιστικά συστήματα ανακοίνωσαν τους αρχικούς τίτλους τους. Μου επιτρέπεται να πω “μέτρια πραγματα”. Βλέπω την συλλογή τίτλων μας και νιώθω καλά για αυτήν. Έχουμε τη Zelda. Έχουμε τον Mario. Έχουμε το Donkey Kong. Μαζί με τίτλους όπως το Pikmin 3 και το Wonderful 101, νιώθω πολύ καλά για την συλλογή μας, και νιώθω πολύ καλά για την πρόταση αξίας που διαθέτουμε στον καταναλωτή.

Nintendo_Sony_Peach_Laughing_at_PS3.jpg

Ody's thoughts

Έτσι είναι! Titanfall… Infamous… Ποιος θέλει τέτοιες αηδίες; Παίξε – πάλι – Mario, για 25ο συνεχόμενο έτος! Μπορείς!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.