Κομμένο το Battlefield 4 στις κονσόλες

Αν και οι διαφορές του Battlefield 4 ανάμεσα στις κονσόλες και τα PC δεν θα είναι τόσο σημαντικές – ή ορατές, θα υπάρχουν.Battlefield 4 004

Σύμφωνα με τον Executive Producer του τίτλου, Patrick Bach, ναι, θα υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις του Battlefield 4 για PlayStation 4, Xbox One και PC. Δεν είναι, όμως, τόσο ορατές.

Quote:

Είναι ο ίδιος πυρήνας, το ίδιο παιχνίδι, το ίδιο σύνολο χαρακτηριστικών, δεν υπάρχει κάτι που να έχουμε παραλείψει. ( .. ) Υπάρχουν, όμως, και 64 παίκτες, η εμπειρία των 60 καρέ το δευτερόλεπτο που στην πραγματικότητά δεν έχετε δει στο παρελθόν σε κονσόλα, και το πόσο αυτή βελτιώνει σημαντικά και μειώνει λίγο από το κενό ανάμεσα στα PCs και τις κονσόλες.

Battlefield 4 009

Όσο για το αν οι κονσόλες επόμενης γενεάς θα μπορούσαν να είναι καλύτερες από ότι θα δούμε, είπε:

Quote:

Τα νέα συστήματα θα φέρουν το παιχνίδι σε κονσόλες στην επόμενη γενιά. Μετά από αυτό, η ερώτηση είναι, θα μπορούσαν (οι δημιουργοί τους) να έχουν κάνει περισσότερα; Ναι. Θα κόστιζε το ίδιο; Όχι. Θα κόστιζε τα διπλάσια Θα ήταν λογικό να δοκιμάσουν να πουλήσουν κάτι τέτοιο στους καταναλωτές; Πιθανότατα όχι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.