Κι όμως, η ταινία του Gran Turismo μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα!

Κοίτα που μπορεί να βγει κάλο!gran turismo 6 003

Η κινηματογραφική μεταφορά ένος παιχνιδιού αγώνων συνήθως μοιάζει με ανέκδοτό. Λόγω, προφανώς, ότι συνήθως έχουν μηδενικό σενάριο. Να, όμως, που η ιδέα πίσω από την κινηματογραφική μεταφορά του Gran Turismo, έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον.

Βλέπετε, το πρωτότυπο με το Gran Turismo, είναι πως κάποιοι φανατικοί οπαδοί του έχουν καταφέρει να μεταβούν επιτυχώς στο χώρο των αγώνων ταχύτητας. Ένας από αυτούς είναι και ο Lucas Ordonez, τη ζωή του οποίου θα παρουσιάσει η ταινία.

Έτσι, από αυτή την άποψη, δεν μιλάμε για ένα άμυαλο καλοκαιρινό μπλοκμπάστερ, με γρήγορα αυτοκίνητα που υπάρχουν μόνο για να υπάρχουν. Αντίθετα, μιλάμε για ένα ρεαλιστικό ντοκυμανταίρ, βασισμένο σε μια πραγματική ιστορία, που θα μπορεί βεβαία να είναι διανθισμένο με εντυπωσιακά πλάνα από τα παιχνίδια της Polyphony Digital.

Ο μπαμπάς της σειράς, Kazunori Yamauchi, ανέφερε πως τον πολιορκούσαν επί εφτά χρόνια για μια κινηματογραφική μεταφορά της. Και είχε απορρίψει κάθε πρόταση που του είχε γίνει, μέχρι να βρεθεί στα χέρια του το σενάριο αυτής της ταινίας.

Ώριμο, ανθρώπινο, κατάφερε να τον κερδίσει, ώστε να δώσει το οκέι για την ταινία που θα δούμε από την Sony στο μάλλον όχι και τόσο κοντινό μέλλον.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.