Καλύτερη στιγμή της καριέρας του Neill Blomkamp η αποτυχία της ταινίας Halo

Όπως εξήγησε μιλώντας στο Hero complex των LA Times, ο Neil Blomkamp θεωρεί καλύτερη στιγμή της καριέρας του την… αποτυχία της ταινίας Halo. Διότι αν δεν υπήρχε αυτή, δεν θα του είχαν ανοίξει νέες ευκαιρίες.Neill Blomkamp

Η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Peter Jackson, που τον βοήθησε να βρει χρηματοδότηση για την πρώτη του ταινία, το District 9, οδήγησε στο να αποδείξει ότι είχε τις ικανότητες να διαχειρίζεται με μεγάλη επιτυχία το budget του, δημιουργώντας εντυπωσιακά blockbusters με… ψίχουλα.

Και έτσι, ο Neil βρέθηκε να μπορεί να επιλέγει projects κατά βούληση, εκεί που πριν άπλα θα θεωρούνταν “ο σκηνοθέτης της ταινίας του παιχνιδιού της Microsoft”.

Ody's thoughts

…και που, να προσθέσω, τότε όλοι θα λέγαμε με κακία “πφφ, με τέτοια ονόματα πίσω του και τέτοιο budget, και ΕΓΩ βγάζω καλή ταινία”. Αλήθεια, όμως: ΚΑΙ ΕΓΩ μπορώ να βγάλω τόσο καλή ταινία! Χρηματοδοτήστε με, αδέλφια! Να ανοίξω ένα Kickstarter;!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.