Και σε λευκό το Xbox One! Ζήλια!

Πώπω, τι χαρά, να δουλεύεις στην Microsoft, και έτσι να μπορείς να αποκτήσεις ένα ολόλευκο Xbox One! Τι καλύτερο στον πλανήτη; Τι;White Exclusive Xbox One

Αυτό, το ομολογούμε, ήταν το σημαντικότερο πρόβλημα που είχαμε μέχρι σημέρα με το Xbox One της Microsoft: το μαύρο χρώμα της κανονικής έκδοσης δεν ταίριαζε με τις υπόλοιπες συσκευές μας., Ποσό θα θέλαμε να το είχαμε σε λευκό!

Να, σαν κάποιους εργαζόμενους της Microsoft – το ποιούς δεν είναι ακόμη γνωστό – που θα πάρουν μια ολόλευκη εκδοχή του ως δωράκι, για το ότι εργάζονται σε αυτήν.

Μαζί με αυτό, bonus, ένας χρόνος συνδρομής στο Xbox Live, και, ίσως το σημαντικότερο, όλα τα first party παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για την κονσόλα.

Τυχεροί…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.