Η Ubisoft συνεχίζει να πιστεύει στο PlayStation Vita και το Wii U

Το πρόβλημα, βέβαια, είναι πως δεν φαίνεται πως υπάρχουν και πολλοί άλλοι που να συμμερίζονται αυτή την άποψη!splinter cell blacklist 002

Quote:

Μας εξέπληξε ευχάριστα η Sony με την τελευταία κίνηση προώθησης του PlayStation Vita. Η μείωση της τιμής και η σημαντική επένδυση σε νέες IPs και η προσπάθεια χρήσης του Vita σαν δεύτερη οθόνη για το PlayStation 4, όλα αυτά δίνουν ένα σύνολο πλεονεκτημάτων για το μέλλον του Vita. (…) Παρατηρούμε αυτό το χώρο και βεβαιωνόμαστε πως τα παιχνίδια μας για PlayStation 4 θα λειτουργούν και στο Vita, ώστε η συνολική εμπειρία στο PlayStation 4 να είναι ακόμη καλύτερη.

… είπε ο executive director της Ubisoft, Alain Corre, μιλώντας στο IGN.

Όσο για το γιατί η Nintendo δεν έκανε μια αντίστοιχη κίνηση με το Wii U, ο Alain Corre θεωρεί πως θα καταφέρει να… αντιστρέψει την μοίρα της, χάρη στις δεκάδες εκατομμύρια οπαδούς της.

Quote:

Από εκεί και έπειτα, είναι υπόθεση της Nintendo να βελτιωθεί πως το μηχάνημα μπορεί να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές. (…) Πιστεύουμε πολύ πως θα καταφέρουν να πουλήσουν περισσότερα μηχανήματα στο μέλλον. Έχουν κάποιες απο τις καλύτερες IPs στον κόσμο, και κάποιες απο τις καλύτερες αναμνήσεις για τους παίκτες. Αν έπαιξες το Smash Bros στο παρελθόν, θέλεις να παίξεις και το επόμενο. Έτσι αυτές οι brands έχουν ένα μέλλον, στα σίγουρα. Είναι δικό τους θέμα να δουλέψουν περισσότερο στο (Σημ.: εννοεί “επικοινωνιακό κομμάτι”) και να φέρουν το μηχάνημα σε περισσότερα χέρια.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.